Wie zijn wij

Wie zijn wij

Al meer dan 30 jaar samen, delen we de passie voor het motorrijden en Marokko. Tijdens één van de vele rondreizen door Marokko zijn we een grote groep motorrijders tegen gekomen. Deze groep motorrijders bestond uit diverse nationaliteiten, maar geen motorrijders uit Nederland. Hierdoor kregen wij het idee om motorreizen te organiseren in Marokko voor motorrijders uit Nederland. In de loop van de jaren is het idee van een eigen bedrijf voor motorreizen door Marokko steeds concreter geworden. Halverwege 2014 zijn we gestart met het opzetten van Maroc Motorbike Tours.

Samen begeleiden we de motorrijders op de door ons uitgezette routes. Met onze kennis en enthousiasme over Marokko en de passie voor het motorrijden gaan we ervoor zorgen dat u een onvergetelijke reis gaat beleven. 

Irma van Egmond

Ik ben sinds 1992 vele malen naar Marokko geweest en heb mijn hart verloren aan Marokko. Door de jaren heen heb ik vele mooie rondreizen gemaakt. De laatste jaren vooral op de motor. Hierdoor ben ik goed op de hoogte van de routes die er gereden worden.

Mijn ervaringen, enthousiasme en kennis over Marokko en het motorrijden door Marokko wil ik graag delen.

 

 

 

 

 

Ahmed Douiyeb

Geboren in Marokko en op jonge leeftijd naar Nederland gekomen. In mijn jonge jaren was ik altijd bezig met mijn oude crossmotor. Als ik niet aan het rijden was, door de toen nog onbebouwde gebieden van Amsterdam, lag ik wel te sleutelen aan mijn motor.
Nog altijd verknocht aan mijn geboorte land wil ik de klanten graag kennis laten maken met Marokko.