Boekingsvoorwaarden

 

Inschrijving
Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op de website. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding op het opgegeven e-mailadres en binnen twee dagen ontvang je een schriftelijke bevestiging met een factuur.

Zorg dat de aanmelding op tijd is. Als je toch, op het laatste moment, nog mee wil op een reis neem dan contact met ons op via de mail of telefonisch. Wij kijken dan of er nog plekken beschikbaar zijn in het vliegtuig. Vaak lukt dat nog in dezelfde prijsklasse maar soms zijn er alleen nog plekken beschikbaar in een duurdere prijsklasse. Mocht dit zo zijn dan wordt je zo snel als mogelijk ingelicht over de meerprijs. Je kan dan nog aangeven of je voor de meerprijs mee wil gaan.

Aanbetaling en restantbetaling
De aanbetaling is 20% van de reissom. Het restantbedrag dient zes weken voor vertrek bij ons binnen te zijn. Wanneer het restantbedrag is betaald ontvang je alle benodigde informatie.

Na inschrijving ontvang je een factuur met de twee betalingstermijnen.

Optie nemen
Mocht je nog niet helemaal zeker zijn van je deelname maar wil je wel alvast een plaats reserveren dan kun je een optie nemen. Een optie is tien dagen geldig. Na deze periode kun je de optie omzetten in een boeking of laten vervallen. Indien deze periode te dicht op de vertrekdatum of sluitingsdatum van de groepstickets ligt dan zullen we je eerder vragen te besluiten. Wanneer je met je optie de laatste plaats op de reis vasthoudt zullen we je ook eerder laten beslissen. 

Doorgang van de reis
We besluiten zes weken voor vertrek of een reis met het aantal boekingen op dat moment door kan gaan. Hiervoor moet het minimum van 8 deelnemers gehaald zijn. Wanneer de reis niet doorgaat krijg je vanzelfsprekend de betalingen terug.

Annuleringsvoorwaarden
De reiziger die de reis annuleert is annuleringskosten verschuldigd. Deze annuleringskosten zijn ter vergoeding van de kosten die door Maroc Motorbike Tours, tot het moment van annulering, ten behoeve van de reiziger zijn gemaakt en waarvoor Maroc Motorbike Tours geen teruggave ontvangt. Bij annulering is iedere reiziger de volgende bedragen verschuldigd:

  1. bij annulering tot 42 dagen voor vertrek: de aanbetaling alsmede de annuleringskosten die door de vliegmaatschappij in rekening worden gebracht.
  2. bij annulering vanaf de 42e dag (incl.) tot de 28ste dag voor de dag van vertrek: 50% van de reissom.
  3. bij annulering vanaf de 28e dag (incl.) tot de 14e dag voor de dag van vertrek: 75% van de reissom.
  4. bij annulering vanaf de 14e dag (incl.) tot de dag van vertrek of gedurende de reis: 100% van de reissom.

Annulering van de reisovereenkomst door de reiziger dient altijd schriftelijk (per brief of email) te geschieden. Wij raden je aan altijd een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Deze verzekering zal de annuleringskosten vergoeden, mits de reden van annulering onder de dekking valt.

Verlengingen
Het gebeurt heel vaak dat deelnemers na de motorreis nog even een weekje ergens willen blijven of willen doorreizen naar een ander land. Wij zijn erg flexibel hierin mits de ticketvoorwaarden dit toelaten. Mocht je dus je terugvlucht op een latere datum willen of juist je heenvlucht eerder, laat dit dan even weten bij inschrijving. Voor een afwijkende boeking moeten wij 35,- in rekening brengen. Indien de ticket(s) niet (meer) te boeken zijn voor het groepstarief dan zullen we je de meerkosten zo spoedig mogelijk doorgeven. Je kunt dan alsnog besluiten hiermee akkoord te gaan.

24-uurs noodservice
Zeven dagen per week en 24 uur per dag is een medewerker van Maroc Motorbike Tours beschikbaar om reizigers met problemen in Marokko bij te staan. Familieleden met noodsituaties in Nederland kunnen ook van dit nummer gebruik maken om reizigers te traceren of te informeren.